donderdag 24 mei 2012

Vorderingen

Beste allemaal,

Vanavond (donderdag) hebben Brammert en ik weer een stukje verder geploegd. 4 nieuwe bedden zijn gespit en er staat sla, uien, kool etc. in.  Het water van eerder deze week is zo goed als weg en de bovenlaag is flink droog. De waterpomp werkte niet, dus we hebben maar wat emmers water uit de sloot getrokken om het hoognodige water te geven aan de gepote planten.

Hier is ons plan: aanstaande zaterdag zijn we om 7 uur 's morgens weer aanwezig op de tuin. Brammert kan blijven tot een uur of 10. We proberen om in die 3 uur in ieder geval het overgebleven deel van de tuin om te spitten, zodat de rest van het plantgoed nog dit weekend de grond in kan.

Zijn er meer mensen die zaterdag kunnen? Hoeft niet vanaf 7 uur... maar het zou wel mooi zijn als zaterdag de rest van het plantgoed erin gaat.

Hopelijk tot zaterdag.

O, en het bier smaakte weer lekker vanavond. Ik zwabberde wel wat op de Zuidendijk.

Groet,
Edwin

1 opmerking:

  1. Het was genieten. Heerlijke temperatuur en de grond was ook prima te bewerken nu. De andere kluiten (van maandag) zijn kurkdroog en keihard opgedroogd, dus dat moet nog een beetje fijn gemaakt worden. Verder ziet het er allemaal prima uit. Wat bier betreft, eens.

    BeantwoordenVerwijderen